Föreläsningar

Du väljer vad vi skall tala om
Stark insida

Stark insida

Föreläsningen förklarar några grundläggande pusselbitar gällande hur vår hjärna fungerar. Motivation till hur vi kan nå bättre resultat genom medvetenhet och förståelse för både hur vi själva och våra kollegor fungerar. Kunskap kring hur vi skapar ett inre lugn som gör oss mer kreativa, positiva, ger ett hållbart arbetsliv och som stärker banden mellan oss.

Vad säger du egentligen

Vad säger du egentligen

Hur vi rör och utrycker oss säger så mycket mer än många av oss medvetet noterar. Under denna föreläsning ger vi kunskap i hur vi påverkas av beteende och tankar. Vi zoomar in på kommunikationen bakom orden och hur vi i en arbetsgrupp kan fungera bättre genom kunskap gällande hur vi påverkar och påverkas av varandra.

Älskad nu

Älskad nu

En busig och varm föreläsning som handlar om dig! Din förmåga att känna att du är värdefull med alla möjligheter och rättigheter i världen att utvecklas, uppleva och njuta av livet. Vi går in på djupet och ger dig verktyg för att stärka ditt eget värde.

Därför vill vi ha ett jämt blodsocker

Därför vill vi ha ett jämt blodsocker

Föreläsning som fokuserar på hur vi kan behålla en hög energinivå på jobbet. Ger kunskap i hur lätt vi kan få en mer kreativ och produktivt arbetslag genom att välja rätt typ av kost.

Hälsosamma och sunda vanor för ett hållbart liv

Hälsosamma och sunda vanor för ett hållbart liv

Lekfull workshop där ni vår tillaga nyttiga alternativ till bröd och fika. i hur vi gör våra måltider nyttigare och näringsrik. Ni får introduktion kring betydelsen av naturlig, ren och näringsrik mat. Därefter kunskap i hur vi gör våra måltider nyttiga och mer näringsrika. Många goda recept ingår.

Beroende av socker

Vad gör sockret med min hjärna? En föreläsning där vi går in på djupet om hur sockret påverkar våra kroppar och varför bör vi undvika det.

ALLA KAN RÖRA PÅ SIG

TRÄNING

Boka även träningpass