Vår träningsfilosofi är att all träning vi utför ska göra oss starkare i vår vardag.

Vi ser kroppen som en enhet och vi lägger stor vikt på att ta hand om hela människan både mentalt och fysiskt.
Vår kickstart är ingen quick fix, utan ett sätt att skapa hälsosamma rutiner i din vardag. En bas att landa i och komma tillbaka till ifall vardagen rusar på för fort.
Det är en helhetslöning där kost, träning och mentalhälsa ingår.
En start för ditt nya starkare du.

Vår KICKSTART fokuserar på hela dig. En utvecklande resa med smart fysisk träning och stärkande mentala övningar. Du får en receptbank på god och hälsosam mat som självklart är näringsrik.

 

KICKSTART 1.0 online

KICKSTART 1.0 online

Riktar sig till dig som vill komma igång, få motivation och inspiration till bra träning, goda kostvanor och psykiskt välmående. Om du vill få bättre livsvanor, bli starkare och känna dig piggare. Är denna Kickstart för dig. Kursen är digital och kan utföras från ditt hem.

KICKSTART 1.0

KICKSTART 1.0

Riktar sig till dig som vill komma igång med din träning. Få motivation och inspiration till bättre livsvanor. Du vill känna dig stark och energisk. Kursen, innehåller gemensam träning som sker i Göteborg, Torslanda.

KICKSTART 2.0

KICKSTART 2.0

Riktar sig till dig som idag är fysiskt aktiv, som känner att du vill ha mer resultat av din träning, mat inspiration och som skulle du bli motiverad av att toppa formen. Kursen, innehåller gemensam träning som sker i Göteborg, Torslanda.

 

Tillsammans med Sandra Börjesson och Inger Halldin har du alla redskap du behöver för att få en starkare och hållbar hälsa. Vi är stolta över detta uppskattade och välarbetade paket.
Vår passion är att utmana på ett inspirerande sätt. Vårt mål är att du efter Kickstarten naturligt gör val som får dig att må bra.

 

 

Nästa start: 5 November

 

 

 

 

Återkoppling efter genomförd kickstart:
”Våra veckor tillsammans har betytt väldigt mkt för mig. Upplägget med maten, ja idékonceptet med ren mat från grunden utan vitt mjöl och socker följer jag och är numera en rutin i mitt liv. Den andra stora förändringen är jag hittat tillbaka till utomhusträningen, springer numera två till tre ggr per vecka. Resultatet imponerar på mig själv, drog häromdagen dryga 6 km på en snitthastighet på 6 min/km. Jag trodde att löpningen var ngt jag aldrig skulle komma tillbaka till, men tack vare er är jag där igen. Mitt närmaste mål är att försöka springa finalloppet om ngr veckor, 10K.
Jag gillar ert upplägg, er positiva energi, ert peppande, er personlighet, er omtanke och engagemang om oss klienter. Kanon och jag kommer rekommendera alla som vill komma igång eller ha stöd med sin träning att jobba mer er. Bravo ni är fantastiska”. / Stefan
”Jag känner mig verkligen så nöjd med allt, träningen, maten, coachningen och så klart resultaten!
Det är ju verkligen en klyscha men det känns som att detta har förändrat mitt liv. 😀
Andra positiva tankar kring kickstarten är:
– att det var bra att ni hela tiden var tydliga med att jag tränade utifrån mina förutsättningar, att jag inte tävlade mot någon annan.
– jag kunde fokusera på mig och vad jag klarade av och mina möjligheter, och inte hur många reps grannen gjorde.
– alla syntes och fick den hjälp de behövde.
– kändes som att utomhusträningen bidrog till ännu bättre friskvård eftersom man är ute i friska luften och i naturen. Så här i efterhand vill jag nog bara träna ute, även om jag innan kickstarten var ganska skeptisk till det. Haha. :D” / Anna
BOKA