Coaching

Målet är enklare att nå när någon visar dina dörrar

VAD

För att nå mål är en viktig grund att tanke, känsla och handling arbetar i samma riktning. För att uppnå denna balans behöver vi verktyg, stöd och ibland helt enkelt bara en ny synvinkel.

Coaching ger perspektiv och redskap till personlig utveckling och är ett stöd i förändringsarbetet för att nå önskade mål.
Genom coaching utvecklas du och får en större förståelse för dina tankar, känslor och handlingar och deras samband. Detta gör att du effektivare kan utnyttja dina styrkor, förändra till ett mer önskat beteende och arbetar mot dina mål.

 

SYFTE

Är du där du vill vara? Mår du som du vill må? Vad är ditt nästa steg i livet?
Exempel på anledningar till att träffa en coach kan vara många:
Minska stress och oro, hitta balans, struktur eller närvaro, förbättra självförtroende eller egenvärde. Önskar nå ett karriärs- eller hälsomål. Förbättra relationer eller stärka din egen roll som partner, chef eller förälder.

När du anlitar en coach får du kraftfulla redskap och vi hjälper dig på ett strukturerat, positivt och energifyllt sätt att nå ditt unika mål.
Du motiveras och får stöd i den kreativa processen att åstadkomma de förändringar som du önskar.

 

HUR

Samarbetet läggs upp efter vad som passar dina behov, vilket gör att varje individs resa blir unik både i sin omfattning och hur ofta vi träffas. Vi upprättar tillsammans ett coachavtal i samband med vårt första möte. Vi följer ICF:s etiska riktlinjer.

Vi erbjuder coaching på mottagning, via skype eller telefon.
Skicka din förfrågan nedan.

 

Send Message