Inger Halldin

Inger Halldin

LIVING PEOPLE drivs av mig Inger Halldin. Jag har en holistisk infallsvinkel i mitt arbete för god hälsa och välmående. Jag tror på en balans mellan fysisk aktivitet och återhämtning samt balans mellan mentalt stimuli och vaken vila för våra hjärnor. Jag är Personlig tränare och Livs Coach. Jag arbetade tidigare med personalutveckling och kvalitetsäkring och rekrytering.

 

Viktiga personer

Sandra Börjesson

Sandra Börjesson

Är hälsokonsult som har jobbat med träning och kost i över 10 år. Hon driver företaget MOVEMENT IN FLOW Och ingår i Les Mills Nordic tränarteam där hon utbildar instruktörer runt om i hela norden. Vi arrangerar events inom kost, fysisk och mental hälsa. Tillsammans håller vi i Träna tillsammans Torslanda.

Marta Parkman

Marta Parkman

Är sångpedagog, röstföreläsare och sångerska som vill att du ska få större tillgång till hela dig. Hon arbetar med konkreta och effektiva verktyg som du kan omsätta direkt, som hjälper dig att maximera din röst. Tekniken utgår från anatomin och fysiologin. Att alla kan göra alla ljud-så länge vi vet hur vi ska göra det på hälsosamt genomsyrar filosofin.