RES TILLSAMMANS

Med hjärta själ och sinne i fokus

 

Energigivande och samtidigt avkopplande, en resa som utmanar och stärker


 

Vi vill med våra resor ge minnen för livet. Vi skapar det genom att erbjuda dig en personlig och meningsfull resa, som utmanar och stärker både kropp och själ.
På denna resa har vi 19 exklusiva platser.
Teamet du möter i Spanien har alla en sann passion för sitt område. Tränarna Inger och Sandra har en bakgrund av att stärka och utveckla grupper inom kost, mental träning, fysisk träning. Dessa älskar att få jobba med hela människan. Kocken Beatrice lagar läcker näringsrik mat med lokala råvaror. Vi kommer ge dig en perfekt balans av varierad och härliga träningsupplevelser som varvas med underbara smakupplevelser.
Utflykter i ljuvlig sol tillsammans med ett helt gäng starka inspirerade kvinnor som sällskap

Tänk att få fokusera på dig själv.

 

Vi rester 27 maj – 2 juni 2018
Vi bor tillsammans i villa vid bergssidan av byn Albir, Spanien. 2km från havet, med pool och tennisbana.

Följande ingår:
3-4 träningspass/aktiviteter per dag
Dans, yoga, fys- och pulspass
Del i dubbelrum, sex nätter
Frukost, mellanmål och middag
workshops och utflykter
cykel
Transfer

Pris: 8.600:-

Flyg
Du bekostar och bokar flyg själv.
Vid bokning får du vidare rekommendationer.

 

På denna resa träffar du

BEATRICE KÄMPE
Kock, konditor och licenserad kostrådgivare. Hennes förmåga att laga mat och kunskap kring vad som är bra för kroppen, gör att hon skapar mat som berikar både kropp och själ. Beatrice bor i Stockholm och jobbar på restaurang TAK

INGER HALLDIN
Personlig tränare, instruktör och livscoach. Hennes holistiska filosofi är att välmående kommer när det är balans mellan kropp, mage och sinne. Hon driver företaget Living People där hon förutom att träna människor fysiskt och psykiskt föreläser inom samma område.

SANDRA BÖRJESSON
Hälsokonsult som har jobbat med träning och kost i över 10 år. Hon har vidareutveckla sig i anatomi och fysiologi på Göteborgs Universitet samt dans och koreografi i Nya Zeeland. Förutom att driva sitt egna företag ingår hon i Les Mills Nordic tränarteam där hon utbildar instruktörer runt om i hela norden. Sandra är också sponsrad av Reebok.

Vi hoppas att du vill vara med på denna upplevelse som ger minnen för livet.

För med information gå via kontaktformuläret till höger.

För att säkra din plats

BOKA

”Fyra dagar som gjorde skillnad.

Så många tankar, intryck och minnen för livet att det är svårt att sammanfatta, svårt att ta in.
Yoga i soluppgång och vid stranden, cykling, skratt och gråt, paddling och paella, bergsvandring, djupa samtal, makalös frukostbuffé, träning, massageboll på triggerpunkter, sangria, poolhäng, vattenträning, sol och värme och så mycket mer med ett helt gäng starka inspirerande kvinnor som sällskap. När jag åkte var jag i mitt livs sämsta form; heltidsarbetande småbarnsförälder, svajigt knä och svag core efter graviditeterna, lite tid och ork till träning och att ta hand om mig själv och jag var orolig över hur det skulle gå. Skulle jag orka gå upp före solen för att yoga? Skulle jag orka hänga med i de andras tempo? Ja, det gjorde jag. För det handlade inte om att hänga med i de andras tempo utan att hänga med i mitt eget. Att träna efter min egen lust och förmåga. Att köra så hårt jag själv orkade. Utan press. Med bara härlig gemenskap, pepp och uppmuntran.
Allt var så välplanerat. Från rumsindelning till träning, mat och aktiviteter. Och allt följde en röd tråd – stark insida!
Den här resan gjorde skillnad för mig. Det var precis vad jag behövde just nu.
 Vi ses igen!”
Hälsningar deltagare på Träningsresan 2017

 JARLHOLTTräningsresa2017LivingPeople_498

JARLHOLTTräningsresa2017LivingPeople_19

JARLHOLTTräningsresa2017LivingPeople_1149

JARLHOLTTräningsresa2017LivingPeople_515

JARLHOLTTräningsresa2017LivingPeople_650