Om oss

 

Inger Halldin

Inger Halldin

LIVING PEOPLE drivs av mig Inger Halldin. Jag har en holistisk infallsvinkel i mitt arbete för god hälsa och välmående. Jag tror på en balans mellan fysisk aktivitet och återhämtning samt balans mellan mentalt stimuli och vaken vila för våra hjärnor. Jag är utbildad Personlig Tränare, Yogalärare, Livs Coach och Samtalsterapeut. Jag arbetar med personlig utveckling både fysiskt och mentalt samt teambuilding. Sedan våren 2022 har jag förtroendet att vara mental tränare och yogalärare för BK Häckens dam- och herrlag.

 

Viktiga personer

Marta Parkman

Marta Parkman

Är sångpedagog, röstföreläsare och sångerska som vill att du ska få större tillgång till hela dig. Hon arbetar med konkreta och effektiva verktyg som du kan omsätta direkt, som hjälper dig att maximera din röst. Tekniken utgår från anatomin och fysiologin. Att alla kan göra alla ljud-så länge vi vet hur vi ska göra det på hälsosamt genomsyrar filosofin. Vi arrangerar tillsammans events med fokus på Inre och yttre välmående.

Stina Eriksson

Stina Eriksson

Arbetar som chef på Volvo. Stina har lång erfarenhet av att ha arbetat som gruppträningsinstruktör. Hon drivs av att locka fram den största potentialen både hos den enskilda individen och ett helt team. Hon coachar styrke- och konditionsklasser på ett lekfullt sätt. Som harmoniskt går mellan hög energi och lugnare delar. Tillsammans håller vi i Träna tillsammans Torslanda.

Sandra Börjesson

Sandra Börjesson

Är hälsokonsult som har jobbat med träning och kost i över 10 år. Hon driver företaget MOVEMENT IN FLOW Och ingår i Les Mills Nordic tränarteam där hon utbildar instruktörer runt om i hela norden. Vi arrangerar tillsammans events inom kost, fysisk och mental hälsa.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.