Policy Träna Tillsammans

Terminskort och 10 klipp
Alla kort hos oss är terminsbaserade. Endast vid eventuell skada , sjukdom eller graviditet kan träningsperiod förlängas. Kontakta oss i detta ärende.

Provträning
Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt prova-på-pass för dig som vill komma och testa på vår träning. Hör av dig till oss om du vill provträna.

Åldergräns
Du är välkommen att träna tillsammans med oss när du fyllt 16år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Eget ansvar
Vi som tränare ansvarar för att planera och ge varierad smart träning för hela kroppen. Vi ger ofta flera alternativ på övningar för anpassning. Du som deltagare ansvarar för att lyssna på din kropp, att arbeta efter egen förmåga och känna av när du behöver välja ett annat alternativ.

Respekt
Vi arbetar för att alla ska känna sig välkomna. Det är viktigt att för oss att du känner att vi har högt i tak och att du kan prata med oss.
Av hänsyn till dina medtränande och oss tränare önskas att vi pratar före eller efter träningen, för att ge utrymme för träningsfokus under passen.

Hälsa på rikligt
Vi arbetar för att vår träna Tillsammansgrupp ska känna att träningen är lustfylld och kul. Vi arbetar därför målinriktat för att främja en god träningsmiljö som ska bidra till träningsglädje och välmående.
Vi står för att träning gör oss piggare, friskare och gladare.
Vid misstanke kring ett stört ät-och/eller träningsbeteende kommer vi ha en dialog med berörd personen för att guida vidare för professionell hjälp.

Kontakt
Vi arbetar främst med att förmedla information gällande vår verksamhet, eventuella ändringar, viktiga datum, inspiration etc via vår slutna Facebookgrupp och via månadsbrev.

Anti-doping
Vi erbjuder en träningsmiljö helt fritt ifrån doping. Vi tar bestämt och tydligt avstånd ifrån doping. Det är inte tillåtet i samband med våra träningsträffar att inneha eller nyttja otillåtna preparat.

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.