Möt vårt team

Här är vi, vi som fokuserar på dig!

Inger Halldin

Inger är grundare av Living People. Hon har en holistisk infallsvinkel i sitt arbete för god hälsa och välmående. Hon tror på en balans mellan fysisk aktivitet och återhämtning samt balans mellan mentalt stimuli och vaken vila för våra hjärnor. Inger är utbildad personlig tränare, yogalärare, livs-coach och samtalsterapeut. Hon arbetar med personlig utveckling både fysiskt och mentalt samt teambuilding. Sedan våren 2022 har hon förtroendet att vara mental tränare och yogalärare för BK Häckens dam- och herrlag.

Sara Hänninen

Sara är utbildad hälsopedagog och livscoach. Hon har flera gruppträningsutbildningar i bagaget. Sara arbetade länge med att utveckla gruppträning på en stor träningskedja och har under åren inspirerat många genom sina klasser och sina instruktörsutbildningar. Efter att ha arbetat med hälsa på heltid bytte Sara träningskläderna mot kostym och idag arbetar hon på redovisningsbyrå med ett hjärta som klappar för hållbarhet. Hennes passion för hälsa gör att Sara fortfarande kör klasser och föreläser om hälsa när tillfälle ges. Du får träffa Sara i vår träna tillsammansgrupp där hon håller i vår uteträning.

Marta Parkman

Marta Parkman Är sångpedagog, röstföreläsare, samtalsterapeut och sångerska som vill att du ska få större tillgång till hela dig. Hon arbetar med konkreta och effektiva verktyg som du kan omsätta direkt, som hjälper dig att maximera din röst. Tekniken utgår från anatomin och fysiologin. Att alla kan göra alla ljud-så länge vi vet hur vi ska göra det på hälsosamt genomsyrar filosofin. Vi arrangerar tillsammans events med fokus på inre och yttre välmående. Marta. driver tillsammans med Inger &MindFunk.

Stina Eriksson

Arbetar till vardags som chef på Volvo. Stina har lång erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Hon drivs av att locka fram den största potentialen både hos den enskilda individen och ett helt team. Hon coachar styrke- och konditionsklasser på ett lekfullt sätt, som harmoniskt går mellan hög energi och lugnare delar. Tillsammans håller vi i Träna Tillsammans Torslanda.

Vill du bli en del av vårt team?